Over Bloem en Bloei

Bloem en Bloei – Groen en Groei is mijn persoonlijk weblog met bloemen en planten in de hoofdrol.

Met Bloem en Bloei hoop ik mijn bloemen- en plantenkennis op een leuke manier met jullie te delen. Ik wil jullie laten zien waar ik blij van word en enthousiast over ben. Dat kan van alles zijn. Soms met een knipoog maar ook zeker serieus. Ik wil jullie inspiratie geven om zelf aan de slag te gaan en te genieten van bloemen en planten. Creëer je eigen Urban Jungle.

Wie ben ik

Ik ben Mirjam en in het dagelijks leven ben ik part-time verkoopster/bloembindster in een bloemenwinkel, zomaar ergens in de randstad.

Na de MAVO en HAVO ging ik naar de Middelbare Tuinbouwschool in Aalsmeer om de de A-opleiding bloemschikken- en binden te volgen. Na mijn eindexamen ben ik gaan werken in een bloemenwinkel. Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het ‘bloemenvak’ en ik mag van mezelf wel zeggen dat ik allround ben.

Mijn favoriet: De Pioenroos - Bloem en Bloei

Wat ik verder nog kwijt wil …

  • Leeftijd: 50 + een klein beetje
  • 100% | Sportief | Enthousiast | Trots | No Nonsense | Happy | Gewoon zo
  • Woon in een klein dorpje in het Groene Hart
  • Het leven van een bloemist gaat niet over rozen
  • Zet graag de bloemetjes buiten. Letterlijk en figuurlijk !!
  • GEK op bloemen en planten
  • Ook op gladiolen, vooral in de derde week van juli
  • Hobbies: Wandelen, Vrijwilligerswerk voor mijn voetbalclub en Internet(ten)

You’ll never walk alone Over Bloem & Bloei - Blog over bloemen en planten

Laatst bijgewerkt: 08-07-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *