Gelukkig en Gezond 2018

Gelukkig Nieuwjaar. Keep Calm and love Flowers.

Een heel gelukkig en gezond 2018 voor iedereen !!  Fleurig en groen met veel liefde en gezondheid. Een heel nieuw jaar met hopelijk veel bloemen en planten, uitdagingen en goede voornemens.

Goede voornemens heb ik genoeg en één ervan is om meer bloemen en vooral planten in huis te halen. Het gaat de goede kant op, maar om mijn eigen Urban Jungle te creëren, wil ik meer groen in huis.

Uitdaging

Mijn grootste uitdaging voor 2018, tegelijk ook één van mijn goede voornemens, is om elke dag, 365 dagen lang, een foto te maken met bloemen en/of planten in de hoofdrol.

365 fleurige foto’s in 2018

Tijdens een rondje surfen over het internet kwam ik terecht op het blog van Evelyne Vergote. Deze Belgische blogster heeft een passie voor fotografie en in 2017 wilde zij haar passie voor fotografie een nieuwe boost geven. Zij begon haar eigen 365daysofphotograpy-project.

Toen ik dit las was ik verkocht. Dat ga ik ook doen in 2018 en hiermee daag ik mezelf uit om elke dag een foto te maken. Uiteraard moet de foto iets te maken hebben met bloemen en/of planten, Bloem & Bloei – Groen & Groei.

Het nieuwe jaar begint op maandag, dus elke maandagochtend om 11:11 uur (ik heb wat met nummer 11) deel ik de foto’s die ik die afgelopen week van maandag t/m zondag heb gemaakt.

Ik heb er ontzettend veel zin in, ik moet het alleen nog even waarmaken!

Favicon Bloem & Bloei

Wat is jouw grootste uitdaging voor 2018?

Delen = Vermenigvuldigen:

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten